Kako je sve počelo

Pogled na Psunj sa Mekote

Imanje na rodnoj zemlji "VILIN ŠAPAT" nastalo je kao plod, otjelovljenje, unutarnjih i vanjskih putovanja duše za svojim Izvorom.

Jednog dana, kasnog ljeta 2008. godine, našla sam se  u jedva obnovljenom selu na južnim obroncima Papuka, kilometar i pol od glavne ceste. Nekadašnje selo, zaraslo je u dvadesetogodišnju šikaru kroz koju "ni mačka nije mogla proći", a u selu je živio samo jedan stanovnik i njegov pas.
Čovjek koji me dovezao, stao je pred jednu obnovljenu kuću s bunarom i onako mi usputno rekao da se dolje nalazi potok, a i da ne moram kupiti prvu kuću koju mi pokaže.

Opširnije...

Zašto baš IMANJE NA RODNOJ ZEMLJI?

Dolazeći svakog vikenda na imanje, osjećala sam se kao nikada ranije, nigdje.
Godinama sam planinarila, svaki drugi vikend hodala po brežuljcima, brdima, planinama - od Francuske, Slovenije, Slovačke, Rumunjske pa do centralne Turske.

Hodočastila sam na mnoga sveta mjesta raznih religija svagdje osjećajući jednako Jednog, osjećajući se kao kod kuće, bliska samoj Sebi i cjelokupnoj Kreaciji. Ali nigdje tako, kao u šikarama i šumama Požeškoga Markovca!

Opširnije...

Naš tim

Svaki uspjeh temelji se na viziji, misiji i skladnom timu. Koje su naša vizija i misija mogli ste zaključiti iz prethodnih tekstova, a u nastavku predstavljamo Vam naš tim:

Opširnije...

Politika privatnosti i Kolačići

OPG Vilin šapat poštuje privatnost posjetitelja i posvećuje veliku pozornost zaštiti podataka, stoga smo stvorili ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu podataka, prikupljanje i način njihove obrade.

Opširnije...

Svi naši proizvodi nose oznaku:
100% Papuk
S gore koja pamti more.

Linkovi

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn