Kako do nas?

Iz pravca Zagreba (oko 2,5 sata), Nove Gradiške (oko 40 minuta)

Autoputom do Nove Gradiške, sići s autoceste te pratiti putokaz za Požegu. Nakon pola sata vožnje (cca 27 km) u Brestovcu,  skrenuti lijevo za Pakrac i voziti 10 km do Pasikovaca. U Pasikovcima skrenuti desno za Sloboštinu te voziti 10 km do Milivojevaca. U Milivojevcima na oštrom zavoju skrenuti polulijevo na makadamsku cestu kojom voziti slijedećih 800 m do odvojka polulijevo za Markovac. Nakon manje od 1 km, na imanju ste.

Iz pravca Osijeka (oko 2 sata)

Može se preko Koške ili Čepinskih Martinaca do Našica. Prijeći Krndiju prateći putokaz za Požegu. U selu Bektež skrenuti desno za Kutjevo. U Kutjevu kod groblja skrenuti lijevo i nakon 150 m skrenuti desno pored INA-e. Proći kroz Vetovo, Kaptol i u Velikoj skrenuti lijevo te nakon 50 m desno za Pasikovce preko pruge. (Od Kutjeva do Velike, Papuk vam je cijelom dužinom puta s desne strane). Proći kroz Biškupce i nakon 3 km skrenuti poludesno kroz šumu za Pasikovce. Proći Toranj, Oljase, Lučince i u Milivojevcima na oštrom zavoju desno na makadam te se voziti makadamom slijedećih 800 m  do odvojka polulijevo za Markovac. Nakon manje od 1 km, na imanju ste.


Iz pravca Požege (25-35 minuta, ovisno o izboru puta)

Moguće je doći iz smjera:

  • Brestovca, Pasikovaca, Sloboštine;
  • Brestovca, Skenderovaca, Lučinaca, Milivojevaca
  • Marindvora, Krivaja, Tornja, Milivojevaca
  • Emovačkog Luga, Milanovaca, Oljasa, Milivojevaca

Iz pravca Slatine (oko 60 minuta)

Preko Voćina, Zvečeva, skrenuti u Kamenskoj lijevo za Požegu. U Pasikovcima lijevo za Sloboštinu, Milivojevce, Požeški Markovac (kao što je već prethodno opisano).

Iz pravca Pakraca (oko 40 minuta)

Prema Požegi, u Pasikovcima lijevo za Sloboštinu, Milivojevce, Požeški Markovac (kao što je već prethodno opisano).

Gdje smo?

Svi naši proizvodi nose oznaku:
100% Papuk
S gore koja pamti more.

Linkovi

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn